KURSUS/BENGKEL PENULISAN KRITIS

Posted by Tukya Labels:


Persatuan Pengguna Pulau Pinang ingin melihat dan melahirkan para penulis yang bersifat berani, kritis, berkualiti, bertanggung jawab.

Oleh yang demikian satu kursus dan bengkel penulisan yang mencakupi bidang kritikan, rencana, drama dan sastera akan di adakan:

Pada 13 hingga 19hb Mei 2011
Tempat Di Chalet Titi Hayun, Yan Kedah*

Bagi penulis-penulis yang ingin menyertai, Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP dengan kerjasama PAKSI (Seniman Paksi Rakyat Malaysia) mempelawa menyertainya.

Kursus, penginapan dan makan adalah percuma. CAP dan PAKSI akan cuba memastikan mereka yang benar-benar komitmen dalam bidang penulisan dan ingin melihat kejayaan ini dalam masa jangka panjang.

Penyertaan adalah terhad. Moderetor terdiri dari penulis yang berpengalaman. Sasterawan Negara Datuk A. Samad Said adalah salah seorang pembicara.

Anda boleh SMS atau e mail dengan menyertai butir-butir lengkap kepada:*

1. Dinsman e mail dinsman_49@yahoo.com.my

SMS 0199592408

2. Azizi Hj Abdullah e mail editor_up@yahoo.com

Tel 04-8299511 sbg 239 waktu pejabat


------------------------------

* Chalet Titi Hayun hanya beberapa kilometer dari pekan Yan Kedah. Ia satu tempat peranginan yang indah, mempunyai air terjun dan rekriasi yang berpada. Anda boleh sampai ke sana. Dari pekan Yan kira-kira 8 kilometer atau anda boleh melalui Merbok, menyusuri jalan tepi laut sehingga ke pekan Yan Kecil.

0 comments: